Prima pagină » Ciucă, despre siguranța românilor în contextul invaziei lui Putin: „Armata Română este într-un proces continuu de dotare”

Ciucă, despre siguranța românilor în contextul invaziei lui Putin: „Armata Română este într-un proces continuu de dotare”

by B. R.
0 comment

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a subliniat din nou că românii nu au de ce să se teamă, pentru că Armata Română este într-un proces continuu de dotare și pregătire. Întrebat de Denise Rifai în cadrul emisiunii „40 de întrebări” dacă românii sunt în siguranță, Ciucă a răspuns „da” fără a sta pe gânduri, ca urmare a apartenenței țării la Alianța Nord-Atlantică.

„Românii sunt astăzi în siguranță, ca urmare a apartenenței țării la Alianța Nord-Atlantică. În cadrul NATO, avem aliați puternici, care au dislocat aici personal militar și echipamente specifice, pentru a-și respecta angajamentul de a apăra fiecare centimetru pătrat de teritoriu al tuturor membrilor săi”, a scris Nicolae Ciucă pe Facebook. 
 
Președintele PNL a continuat spunând că Armata Română este într-un proces continuu de dezvoltare și pregătire, fiind gata să intervină în orice situație.
 
„Armata noastră se pregătește pentru a putea face față, mai bine, oricăror provocări. Se derulează, în mod continuu, un proces de dotare și de echipare, dar și de instruire și perfecționare a cadrelor militare, pentru ca România să aibă soluțiile de apărare necesare în orice situație.”, este mesajul lui Nicolae Ciucă postat pe Facebook. 

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?