Prima pagină » Lider și în audiență! Interviul care ar putea fi decisiv în bătălia politică din 2024 – De la om, la om politic

Lider și în audiență! Interviul care ar putea fi decisiv în bătălia politică din 2024 – De la om, la om politic

by B. R.
0 comment

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, câștigă și la audiență. Un interviu de profil, cu întrebări incomode, despre carieră și viață, l-au adus pe liderul liberal în atenția publică. Prestația lui Ciucă în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D a fost, conform măsurătorilor, mai urmărită decât cea a premierului Marcel Ciolacu, invitat la Prima News. 

Apariția celor doi lideri politici la posturi de televiziune diferite a fost difuzată concomitent cu un meci de fotbal și unul de rugby. Chiar dacă meciul de fotbal a fost vedetă, și în parte cel de rugbi, pare că Nicolae Ciucă a câștigat bătălia de audiență în fața premierului.  

Într-o intervenția inedită, cum rar se întâmplă, liderul PNL a avut o prestație spontană și un discurs convingător și uman, care arată că acesta este exact așa cum se descrie – un om normal, „din popor”, un altfel de politician. 

Nicolae Ciucă a lăsat imaginea sobră de miliar la intrare și a făcut tabloul complet al vieții de până acum, de la copilărie și până la ajunge în fruntea Senatului. 

I s-au citit emoțiile în privire și gesturi atunci când a vorbit despre părinții săi, dar mai ales despre tatăl său care s-a stins din viață recent. Nicolae Ciucă a recunoscut că merge des la biserică, fiind un om credincios, chiar dacă nu face baie de mulțime. 

Nicolae Ciucă este o figură proeminentă în viața politică a României, cu o carieră militară remarcabilă, care s-a încheiat cu gradul de general și cu onoranta distincție „Steaua României”. În anul 2020, a făcut saltul în lumea politică și, într-un timp record, de doar trei ani, a reușit să se impună atât ca premier al României, cât și ca Președinte al Partidului Național Liberal și al Senatului.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminică, românii au avut ocazia să-l cunoască mai bine pe Ciucă, au aflat informații despre prestația în lumea politică, dar și despre viața personală. 

Interviul de la „40 de întrebări cu Denise Rifai” a oferit perspective asupra lui Nicolae Ciucă, atât ca politician, cât și ca lider, punând sub lupă calitățile și viziunea care l-au propulsat în fruntea uneia dintre cele mai importante forțe politice din România.

Liderul liberal s-a înrolat într-un interviu care ar putea fi decisiv în bătălia politică de anul viitor, alegerile din 2024. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?