Prima pagină » Kelemen Hunor nu cedează. Vrea ca UDMR să revină la guvernare

Kelemen Hunor nu cedează. Vrea ca UDMR să revină la guvernare

by B. R.
0 comment

Dat afară pe ușa din dos a Coaliției, Kelemen Hunor nu se lasă și vrea să intre pe geam, la guvernare. „Scopul nostru, şi nu ascundem nici acel deziderat, este de a reveni la guvernare”, a declarat liderul UDMR.

„Miză uriaşă înseamnă să fii reprezentat în toate instituţiile unde după alegeri poţi să trimiţi reprezentaţi. La europarlamentare noi ne bazăm pe două locuri, la locale avem 200 de primari şi tot pe acolo vom avea (…), în Parlament (ne dorim – n.r.) să avem o reprezentare proporţională, cum avem şi acum, acesta este scopul nostru şi nu ascundem nici acel deziderat de a reveni la guvernare după alegerile de anul viitor, dacă avem un rezultat bun’, a declarat preşedintele UDMR.

Uniunea nu poate trece de un scor electoral de 6,5 – 7% orice ar face, spre deosebire de formaţiunile politice româneşti

„Noi când suntem în Opoziţie, indiferent ce facem, indiferent cât criticăm guvernul, şi criticăm când trebuie criticat (…), nu vom creşte peste 6,5 – 7%. Şi dacă lucrez de trei ori mai mult, şi dacă muncesc 24 de ore din 24. Partidele româneşti din Opoziţie da, de la 10% pot să ajungă la 20%, uite la AUR. Pot să crească la 30% unii, pot să câştige alegerile, ei au o posibilitate de a aduna voturi. Până când votul etnic în România va funcţiona, UDMR, indiferent ce comportament are în Parlament în Opoziţie, nu va avea mai mult de 6,5 – 7%”, a spus liderul UDMR.

Kelemen Hunor este prezent în Arad pentru a participa la manifestări prin care sunt comemoraţi 13 generali ucişi în oraş la sfârşitul Revoluţiei de la 1848-1849.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?