Prima pagină » Ciolacu, atac la un fost premier: „A condus țara printr-un accident total întâmplător”

Ciolacu, atac la un fost premier: „A condus țara printr-un accident total întâmplător”

by B. R.
0 comment

Actualul premier îi răspunde fostului șef de guvern, Florin Cîțu, care îl acuză pe social democrat că are înțelegeri tacite cu un gigant din industria băuturilor răcoritoare.

Premierul Marcel Ciolacu i-a răspuns, vineri seară, lui Florin Cîţu care afirmă că instituţiile statului ar trebui să se autosesizeze după declaraţiile premierului Marcel Ciolacu potrivit cărora are un gentleman agreement cu Coca-Cola că supraimpozitarea privind produsele cu zahăr se va întoarce spre companie sub formă de ajutor pentru investiţii. „N-a înţeles nimic”, a afirmat premierul.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, vineri seară, la Râmnicu Vâlcea, despre acuzaţiile fostului premier Florin Cîţu potrivit cărora ar avea o înţelegere cu Coca-Cola.

„N-a înţeles nimic cel care m-a acuzat. După cum a condus şi ţara, printr-un accident total întâmplător, cu costuri majore”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Fostul premier şi fost ministru de Finanţe Florin Cîţu afirmă că instituţiile statului ar trebui să se autosesizeze după declaraţiile premierului Marcel Ciolacu potrivit cărora are un gentleman agreement cu Coca-Cola că supraimpozitarea privind produsele cu zahăr se va întoarce spre companie sub formă de ajutor pentru investiţii.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?