Prima pagină » Urgența pentru care premierul a oprit mașina într-un sat din Vâlcea – Marcel Ciolacu a avut poftă de pufuleți!

Urgența pentru care premierul a oprit mașina într-un sat din Vâlcea – Marcel Ciolacu a avut poftă de pufuleți!

by B. R.
0 comment

Marcel Ciolacu a avut poftă de pufuleți. Este urgența pentru care premierul a oprit mașina într-un sat din județul Vâlcea. Șeful Guvernului a stat de vorbă pentru scurt timp cu localnicii și s-a grăbit să desfacă cele două pungi de pufuleți. Ciolacu a mai fost surprins și la premiera unui film românesc cu un tricou inedit, iar săptămâna trecută, șeful PSD a ieșit în oraș să mănânce burgeri și cartofi prăjiți. 

După ce a plecat de la Muzeul Memorial Nicolae Bălcescu, Marcel Ciolacu a oprit la un magazin alimentar din Rotărești să își cumpere pufuleți. Premierul a stat de vorbă cu vânzătoarea și cu localnicii. 

Ciolacu și-a cumpărat două pungi de pufuleți, de poftă, și a plecat în drum către Rovinari.

Șeful Guvernului a fost surprins zilele trecute și la lansarea unui film românesc. „Make Buzău Great Again”, este mesajul de pe tricoul premierului.

Înainte să intre în sala de cinema, Marcel Ciolacu nu a ratat nici sesiunea foto și s-a pozat alături de doi dintre actorii filmului, Codin Maticiuc și Matei Dima, cunoscut sub numele de Bromania.

Săptămâna trecută, premierul a postat imagini și cu o masă în oraș. Marcel Ciolacu a mâncat burgeri și cartofi prăjiți împreună cu Paul Stănescu, Sorin Grindeanu și Florin Barbu.

Ciolacu a scris că „la sfârșitul unei zile pline, colegii m-au scos la un burger”. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?