Prima pagină » Război total între PSD și UDMR. Ciolacu: Scuze că nu cer voie UDMR-ului pentru orice vreau să fac

Război total între PSD și UDMR. Ciolacu: Scuze că nu cer voie UDMR-ului pentru orice vreau să fac

by B. R.
0 comment

Se complică lucrurile în coaliție înainte de rotativă. Marcel Ciolacu, președintele PSD, a avut un acces de furie când a fost întrebat de jurnaliști despre faptul că UDMR nu este de acord cu asumarea răspunderii pentru legea care ar trebui să elimine pensiile speciale.

”Îmi cer scuze că nu cer voie UDMR-ului pentru orice vreau eu să fac. Am spus în sală foarte clar și îmi cer scuze celor de la UDMR, dar înainte să-și dea cu părerea totuși ar trebui să mă întrebe și pe mine. Nu pot continua ca om politic, ca prim-ministru dacă nu rezolv problema pensiilor speciale”, a spus Marcel Ciolacu.

Declarația vine după ce Ciolacu a spus la România TV că UDMR a făcut o greșeală enormă când a încercat să scoată în presă subiectul ministerelor conduse de UDMR în guvernul viitor.

„Părerea mea este că au făcut o greșeală mutând discuțiile între 3 persoane. Nu trebuiau transferate în spațiul public și este o greșeală dacă au vrut să influențeze prin media o decizie a mea sau a premierului Ciucă. Consider că este o greșeală, greșeală de abordare. Ne facem rău și nu mai avem încredere în parteneri. Dacă vrem să ne influențăm deciziile prin mass-media, e cea mai mare greșeală”, a spus Marcel Ciolacu.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?