Prima pagină » Se aprind spiritele în coaliție: “Comediantul Ciolacu să-și ceară scuze! E foarte clar că nu am avut un parteneriat corect cu PSD”

Se aprind spiritele în coaliție: “Comediantul Ciolacu să-și ceară scuze! E foarte clar că nu am avut un parteneriat corect cu PSD”

by B. R.
0 comment

Liberalul Robert Sighiartău a declarat că PSD a pus la cale comedia legii pensiilor speciale. Mai mult, i-a cerut “comediantului Ciolacu” să-și ceară scuze. PNL-istul acuză că PSD-ul nu este corect în parteneriatul cu liberalii și îi numește pe membrii social-democrați “oameni incompetenți care salvează bugetul României prin munca oamenilor cinstiți”. 

“Am spus și eu și alți colegi din PNL că felul în care e făcută legea va pica la Curte. Cât va mai dura comedia cu noi suntem oameni de onoare, dar pică toate promisiunile și, în loc să ni se dea, ni se ia. Aștept scuze de la comediantul Ciolacu”, a spus Sighiartău la Digi24. 

Liberalul a continuat acuzațiile la adresa partenerilor de guvernare: “E foarte clar că noi nu am avut un parteneriat corect cu PSD. PSD reprezintă crucea roșie pentru PNL. Nu i-am chemat noi la guvernare, nu știu ce discuții a avut Ciolacu și cu cine. PSD-ului îi place să aibă acces la resursele statului. Legea salarizării nu e gata, pensiilor generale la fel, legea pensiilor speciale a picat la Curte. Astea sunt problemele. Avem de-a face cu oameni incompetenți care salvează bugetul României prin munca oamenilor cinstiți”. 

Robert Sighiartău a comentat și pe marginea postării lui Tudose care începe cu “Fantomele liberale roz cu buline” și vorbește despre unele atacuri ale liberalilor la adresa premierului Ciolacu. “Am ajuns să văd cum un socialist se îngrijește de PNL. Nu mă interesează ce zice Tudose cu privire la PNL pentru că dânsul are alt pedigree. Pe noi ne interesează ca guvernarea să nu bulverseze și aceste companii românești”, a spus Robert Sighiartău la Digi24.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?