Prima pagină » Ultimul mesaj al premierului Ciucă: Am început mandatul în pandemie și îl închei cu soluționarea crizei din educație

Ultimul mesaj al premierului Ciucă: Am început mandatul în pandemie și îl închei cu soluționarea crizei din educație

by B. R.
0 comment

Nicolae Ciucă a transmis ultimul mesaj din postura de premier. Acesta a enumerat crizele grave prin care a trecut țara în mandatul său și a promis că va rămâne la fel de prezent în dialogul cu societatea civilă.

“În urmă cu două săptămâni, am decis amânarea depunerii mandatului de prim-ministru, pentru că poziția responsabilă era să gestionăm cu prioritate criza din educație și să oferim cadrelor didactice soluțiile corecte pentru lipsa de resurse de care suferă de ani de zile. Dialogând și colaborând, am reușit să găsim acele măsuri care să acopere nevoile dascălilor, fără să destabilizăm bugetul. Astăzi, când acest conflict de muncă a fost încheiat și ne-am asigurat că parcursul educațional va continua, consider că sunt îndeplinite condițiile pentru a-mi depune mandatul de prim-ministru, respectându-ne astfel angajamentele din coaliție și cele luate în fața românilor”, a transmis Nicolae Ciucă. 

Fostul premier a enumerat crizele pe care țara le-a depășit în mandatul său: “Mi-am început mandatul în situația de a rezolva o criză majoră legată de pandemie, am continuat cu gestiunea altor crize precum războiul de la graniță, venirea refugiaților în țara noastră, gestionarea crizei energetice și a efectelor celei economice globale și îl închei cu soluționarea crizei din educație. În acest an și jumătate, am luat toate măsurile necesare pentru a asigura stabilitatea României și progresul economic”.

Ciucă le-a mulțumit colaboratorilor și a subliniat că are încredere că rocada se va realiza rapid. Acesta a concluzionat că își dorește ca țara noastră să continue dezvoltarea și doar așa românii vor avea salarii decente și o țară puternică.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?