Prima pagină » PNL, ultimatum pentru ministrul Budăi: ori își face treaba, ori pleacă acasă

PNL, ultimatum pentru ministrul Budăi: ori își face treaba, ori pleacă acasă

by B. R.
0 comment

Europarlamentarul PNL, Gheorghe Falcă, șterge pe jos cu Marius Budăi din cauza pensiilor speciale. 

Continuă scandalul în jurul ministrului Muncii: ori îți faci treaba, ori pleci acasă – este ultimatumul dat de europarlamentarul PNL Gheroghe Falcă pentru Marius Budăi. Liberalii sunt nemulțumiți că ministrul Muncii nu a realizat la timp reforma pensiilor speciale și riscăm să pierdem bani grei din PNRR. Restanțe sunt și când vine vorba de reforma sistemului public de pensii sau cea a salarizării.

„Din luna decembrie trebuia să fi realizat deja, ca și reformă, atât reforma pensiilor, cât și reforma pensiilor speciale, astfel încât să fie evaluată această reformă în primăvara anului 2023 și evident, să primim și tranșa a treia. Constatăm că există bâjbâieli, pentru că am avut consultanți de la Banca Mondială și cred că trebuia deja să fim de mult timp avansați în ceea ce înseamnă cele două reforme, atât a pensiilor, cât și a pensiilor speciale”, a spus Gheorghe Falcă.

Întrebat de ce durează atât de mult reforma pensiilor speciale, vicepreședintele PNL a spus: „Frica de a-și asuma această reformă de către unii oameni din clasa politică. Mai mult de atât, transferul acestor concepte de reformă către lucruri care ar afecta pentru ei partea electorală. Dar trebuie să fim sinceri și să spunem că România și românii au nevoie de aceste reforme, în special reforma pensiilor, pentru a elimina inechitățile și în al doilea rând pensiile speciale, pentru a fi pe zona de contributivitate”, a explicat Falcă.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?