Prima pagină » VIDEO | Ciucă: M-am simțit ca într-o familie în Gorj, este și foarte aproape de locul unde am copilărit

VIDEO | Ciucă: M-am simțit ca într-o familie în Gorj, este și foarte aproape de locul unde am copilărit

by B. R.
0 comment
După vizita de ieri în județul Gorj, premierul Nicolae Ciucă a scris un mesaj pe Facebook în care spune că s-a simțit printre prieteni, ba chiar ca într-o familie. Prim-ministrul a retrăit momentele din copilărie și a precizat că și-a adus aminte „de perioada în care aveam timp să mă relaxez și mergeam la pescuit în Gorj, pe Tismana, Bistrița, Sușița sau Gilort”. 
 
„Am fost la Gorj ieri și m-am simțit printre prieteni, ba chiar ca într-o familie. Mai ales că este și foarte aproape de locul unde am copilărit. Mi-am adus aminte ieri de perioada în care aveam timp să mă relaxez și mergeam la pescuit în Gorj, pe Tismana, Bistrița, Sușița sau Gilort. Realitatea e că toată lumea, când spune Gorj, spune energie. Dar Gorjul are și un potențial turistic important, având câteva locuri absolut fabuloase și i-am încurajat pe cei prezenți să le promoveze”, a scris Ciucă pe Facebook. 
 
În plus,  Nicolae Ciucă a precizat că femeile liberare din Gorj aduc un plus valoare organizației și și-a îndemnat colegii să le susțină. 
 
„PNL Gorj este și un foarte bun exemplu că Partidul Național Liberal are o resursă umană de valoare în rândul organizației de femei. Trebuie să susținem femeile să fie cât mai prezente și cât mai numeroase în PNL, pentru că implicarea lor în dezvoltarea țării și a comunităților este absolut esențială”, a scris Ciucă.
 
” 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?