Prima pagină » Horia Teodorescu: “Investim în viitorul Tulcei prin modernizarea sistemului de sănătate și atragerea specialiștilor”

Horia Teodorescu: “Investim în viitorul Tulcei prin modernizarea sistemului de sănătate și atragerea specialiștilor”

by A Ioana
0 comment
sanatate

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a anunțat recent că modernizarea infrastructurii de sănătate din județ este aproape finalizată. Următorul obiectiv al administrației județene este atragerea celor mai buni specialiști din țară la Tulcea, pentru a asigura servicii medicale de calitate superioară pentru locuitorii județului.

Ne-am asumat modernizarea întregului parc de sănătate din județ și suntem aproape de finalizare. Următorul pas este să aducem, la Tulcea, cei mai buni specialiști din țară”, a declarat Horia Teodorescu.

Citeste si despre

Guvernul României analizează noi praguri de impozitare a pensiilor pentru a reflecta inflația și puterea de cumpărare

Pentru a facilita acest demers, Consiliul Județean Tulcea va demara construcția unui cartier de apartamente ANL. Aceste locuințe vor fi destinate atât medicilor care se vor muta în oraș, cât și tinerilor tulceni care doresc să rămână în oraș și să-și construiască un viitor aici, dar care nu au o locuință proprie.

Ne bazăm pe oameni bine pregătiți, dornici să construiască și să facă performanță. Ei sunt cei care ne vor ajuta să creștem nivelul și calitatea vieții pentru toți locuitorii județului. Construim pentru viitor!”, a subliniat Teodorescu.

Prin aceste inițiative, administrația județeană își propune nu doar să îmbunătățească infrastructura de sănătate, ci și să ofere condiții atractive pentru specialiștii din domeniu și pentru tinerii tulceni, contribuind astfel la dezvoltarea și revitalizarea comunității locale.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Tulcea. Cod mandatar financiar 21240002

Sursa foto Facebook

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?