Prima pagină » Accident grav produs de un polițist băut și drogat, agentul și-a mințit colegii pentru a scăpa

Accident grav produs de un polițist băut și drogat, agentul și-a mințit colegii pentru a scăpa

by A. Ionut
0 comment

Un accident grav s-a produs marți dimineață în Caracal, soldat cu rănirea unei femei care traversa pe trecerea de pietoni. Șoferul care a provocat accidentul este ofițer de poliție, din IPJ Constanța, și a fost găsit pozitiv la testarea cu etilotestul dar și cu drugtest: 2 substanțe interzise active.

Potrivit presei locale, autorul accidentului, polițist, a încercat să-i inducă în eroare pe colegii săi de la Poliția Rutieră. Șoferul i-a mințit inițial pe polițiști că nu ar fi condus el mașina, punând pe altcineva la volan în locul său.

După accident, polițiștii au crezut că autoturism era condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal.

Pentru că a existat bănuiala rezonabilă că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană decât cea indicată inițial, polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Totodată, a fost testat și cu aparatul drugtest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?