Prima pagină » Vlad Pascu suferă lovitura finală din partea judecătorilor

Vlad Pascu suferă lovitura finală din partea judecătorilor

Hotărârea Tribunalului nu poate fi contestată.

by A Ioana
0 comment
Vlad Pascu

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, soldat cu moartea a doi tineri, rămâne în arest preventiv, asa cum au decis magistraţii de la Tribunalul Constanţa, aceasta decizie fiind definitivă.

Tribunalul Constanţa a respins ca nefondată contestaţia lui Vlad Pascu.

“În baza art. 425 ind 1 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată împotriva încheierii din data de 28.12.2023 pronunţată de Judecătoria Mangalia în dosarul penal nr. 4989/254/2023/a5 de inculpatul Pascu Matei Vlad, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului prevăzute de art. 192 alin. (1), (2) şi (3), art. 196 alin. (1) şi (4), art. 336 alin. (2) şi art. 338 alin. (1) din Codul penal, cu aplicarea art. 38 alin. (1) din Codul penal. Ia act că inculpatul a fost asistat de apărător ales. În baza art. 275 alin 2 Cod procedură penală obligă inculpatul la plata sumei de 400 lei, reprezentând cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, se arată în minuta instanţei, informează NEWS.RO.

Citeste si: Impactul cauzat de Ciclonul Polar

În data de 19 august 2023, Vlad Pascu a condus un autoturism pe DN 39 si în apropiere de 2 Mai a intrat într-un grup de pietoni. În urma impactului, doi tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi.

Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului şi a fost găsit apoi de poliţişti în Vama Veche. Anchetatorii au stabilit că el se afla sub influenţa mai multor substanţe interzise, printre care: cocaină, amfetamină şi metamfetamină, acesta urmand sa fie trimis în judecată, în luna septembrie, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Ne gasesti si pe Facebook

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?