Prima pagină » Accident teribil: patru membri ai unui ansamblu folcloric au murit după ce mașina s-a izbit de un stâlp

Accident teribil: patru membri ai unui ansamblu folcloric au murit după ce mașina s-a izbit de un stâlp

by A. Ionut
0 comment

Patru persoane au decedat, trei la fața locului și una la spitalul din Vatra Dornei, iar o a cincea a ajuns la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava în stare gravă, în urma unui cumplit accident în noaptea de duminică spre luni, pe DN 17.

Cei cinci erau membri ai Ansamblului „Florile Bucovinei” din Rădăuți și se întorceau de la Zilele orașului Târnăveni, acolo unde au urcat pe scenă și au susținut un moment artistic la invitația organizatorilor.

Ovidiu Foca, director al Casei de Cultură Rădăuți, a confirmat că cei cinci fac parte din ansamblul care își face repetițiile în această clădire.

”Ansamblul a fost înființat în 1980, iar cei care vin aici sunt amatori, fac totul din plăcere. Într-adevăr, au fost invitați la Târnăveni, iar unul din ei avea un deces în familie și de aceea a plecat mai repede și nu cu autocarul pe care l-am pus la dispoziție și care a plecat spre casă undeva în jurul orei 9.00. E o veste care pur și simplu mă lasă fără aer”, a spus Ovidiu Foca, potrivit realitatea.net. 

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?