Prima pagină » Al patrulea deces în urma tragediei din Crevedia. Un bărbat cu arsuri pe 95% din suprafața corporală a murit la Floreasca

Al patrulea deces în urma tragediei din Crevedia. Un bărbat cu arsuri pe 95% din suprafața corporală a murit la Floreasca

by B. R.
0 comment

Al patrulea pacient cu arsuri grave în urma exploziilor de la Crevedia a decedat la Spitalul Floreasca din București, anunță Ministerul Sănătății. Pacientul se afla în stare foarte gravă încă de la începutul internării, cu arsuri pe 95% din suprafața corpului.

Este vorba despre un localnic în vârstă de 43 de ani.

„În cursul acestei dimineți (luni dimineata – n.r.), a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internării, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală. Adresăm condoleanțe familiei”, au transmis reprezentanții Ministerului Saăătatii. 

În acest moment, mai este o singură persoană internată în stare gravă, la Spitalul Bagdasar Arseni, un cetăţean nepalez.

În total, 25 de persoane au fost externate, iar 16 sunt internate în Capitală. 12 răniţi au fost transferaţi în străinătate.

Explozia de la Crevedia a avut loc sâmbăta trecută la un depozit de gaze naturale ale firmei Flagas SRL, deținută și administrată de Ionuț Doldurea, fiul primarului PSD (acum suspendat din partid) din Caracal, Ion Doldurea.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?