Prima pagină » Dan Diaconescu, reținut pentru sex cu minori

Dan Diaconescu, reținut pentru sex cu minori

Fostul om de televiziune ar putea fi arestat preventiv pentru 30 de zile

by B. R.
0 comment

Dan Diaconescu, fosta vedetă OTV, a fost reținut pentru 24 de ore pentru două infracțiuni de act sexual cu un minor și cinci infracțiuni de folosire a prostituției infantile. „Regele” OTV va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Dan Diaconescu este acum încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Alexandru Murărescu, avocatul fostului om de televiziune, a declarat că acuzația adusă clientului său este că, în urmă cu trei ani, ar fi întreținut relații sexuale cu două minore prostituate. Faptele nu au fost recunoscute de Dan Diaconescu, iar avocatul spune că este foarte posibil să fie vorba despre mai multe confuzii și exagerări.

“În momentul în care eşti acuzat de infracţiuni atât de grave, singura speranţă pe care o ai este că, la un moment dat, va înţelege şi procurorul de caz şi ofiţerul de poliţie judiciară şi opinia publică că a fost un exces. Există posibilitatea să fi făcut anumite confuzii sau exagerări. Există această posibilitate şi este singura de care mă pot agăţa în acest moment, pentru că nu pot să cred că a avut o execuţie judiciară, planificată, făcută cu intenţie care nu văd cui ar putea să fie de folos”, a declarat avocatul.

Întrebat despre fotografiile în care Dan Diaconescu apare alături de două fete, avocatul a reacționat: “Asta este singura informaţie pe care vă pot da la modul verificat. E vorba de ziarul Cancan. Acolo apare o fotografie cu Dan Diaconescu şi cu două tinere, cu chipul blurat. Arătându-i această fotografie lui Dan Diaconescu, acesta a spus foarte clar, nici vorbă, era vorba de două refugiate ucrainene. Nici vorbă de aşa ceva. Nu erau două fete în sensul că reţine Parchetul că ar fi avut anumite relaţii. Dan Diaconescu, dacă se plimbă în Constanţa sau oriunde în ţara asta, credeţi-mă, este asaltat de oameni. Mi-a spus că le cunoaşte, cred că stau aproape de locuinţa lui. Ceea ce însă am reţinut este că atât procurorul de caz, cât şi ofiţerii de poliţie judiciară, au spus că în niciun caz de la ei nu au provenit astfel de informaţii. Într-adevăr, am verificat cu unul dintre poliţişti arătându-i fotografia respectivă şi zice că nu e vorba de ele. Deci ceea ce spune Dan se confirmă”.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?