Prima pagină » Alunecare de teren pe şantierul unei autostrăzi, un mort şi şapte dispăruţi

Alunecare de teren pe şantierul unei autostrăzi, un mort şi şapte dispăruţi

by A. Ionut
0 comment

O persoană a murit şi şapte sunt date dispărute după o alunecare de teren pe un şantier de construcţii de la o autostradă din centrul Chinei, au anunţat duminică oficiali guvernamentali locali, potrivit Reuters.

Şase persoane au fost găsite în viaţă şi există, de asemenea, răniţi în urma alunecării de teren care a avut loc sâmbătă. Autorităţile au spus că încearcă să prevină alte dezastre în zonă, în timp ce operaţiunile de salvare continuă.

Ministerul chinez pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă a declarat stare de urgenţă de nivel patru şi a trimis un grup de lucru la faţa locului. Ministrul a îndemnat autorităţile să afle ce a cauzat alunecarea de teren.

Ploile torenţiale care de mai multe săptămâni au afectat mai multe părţi ale Chinei au dus la o serie de alunecări de teren soldate cu morţi. Luna trecută, în provincia Sichuan, 19 persoane au murit într-o alunecare de teren la o mină, iar alte patru au murit după ce precipitaţii abundente care au căzut într-o perioadă scurtă de timp au provocat, de asemenea, alunecări de teren.

Guvernul Chinei a emis avertizări de ploi puternice şi alte dezastre naturale pentru ca guvernele locale să rămână în alertă şi să reacţioneze rapid.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?