Prima pagină » AMENDĂ de 40.000 de lei pentru olteanul care a aruncat gunoiul la marginea orașului

AMENDĂ de 40.000 de lei pentru olteanul care a aruncat gunoiul la marginea orașului

by B. R.
0 comment

Un bărbat din localitatea Valea Mare, care a aruncat deșeuri provenite din dezmembrări de autovehicule pe un teren din zona extravilană a municipiului Slatina, a fost amendat cu 40.000 de lei pentru nerespectarea regimului deșeurilor, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt. 

Oamenii legii au fost sesizați despre faptul că, pe un teren de la periferia municipiului Slatina, o persoană a aruncat mai multe deșeuri provenind din dezmembrarea de mașini, iar în urma verificărilor, persoana în cauză a fost identificată și sancționată.

Bărbatul are de plătit acum o amendă de 40.000 lei pentru nerespectarea regimului deșeurilor și trebuie să curețe terenul și să elimine deșeurile pe cheltuială proprie.

„Poliţiştii Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu comisarii din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Olt au efectuat, la data de 3 aprilie a.c., un control pentru verificarea aspectelor sesizate, ocazie cu care au fost identificate atât zona, cât şi deşeurile aruncate pe terenul situat în extravilanul municipiului Slatina. În urma verificărilor efectuate, cu sprijinul Poliţiei Locale Slatina, poliţiştii au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Valea Mare, județul Olt”, a precizat IPJ Olt.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?