Prima pagină » Anchetă amplă: român bătut cu sălbăticie de polițiști în Germania, operat de urgență

Anchetă amplă: român bătut cu sălbăticie de polițiști în Germania, operat de urgență

by B. R.
0 comment

Un român în vârstă de 48 de ani, care a fost bătut de poliție în Germania miercuri, 26 aprilie, a fost operat de urgență. 

Cei doi polițiști, de 25 și 29 de ani, care l-au dus la secția de poliție pe român și l-au bătut pentru că acesta ar fi fost recalcitrant și agresiv, sunt acum cercetați penal.

După o bătaie într-o secție de poliție din Essen, românul a fost spitalizat cu răni la cap care i-au pus viața în pericol. Acesta s-a împotrivit imobilizării și a urmat o „altercație fizică”, potrivit unui comunicat al Poliției.Cei doi ofițeri cercetați au fost și ei răniți. 

„Este vorba de suspiciunea de vătămare corporală în serviciu. Ceea ce s-a întâmplat exact în birou este subiectul anchetei în curs”, a declarat Anette Milk, purtătoarea de cuvânt a parchetului Essen, citată de BILD.

Starea românului s-a stabilizat după o operațiune de urgență. Cercetările în caz au fost preluate de inspectorii de poliție din Bochum. 

Polițiștii au fost chemați la un supermarket miercuri, 26 aprilie, în jurul orei 17.30. Bărbatul de 48 de ani ar fi încercat să fure de acolo câteva sticle de băutură. Când angajații l-au observat, românul i-a atacat.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?