Prima pagină » Anunțul momentului: când are loc rotativa guvernamentală. „Nu este vorba nici de PSD, nici de PNL. Este vorba de Guvernul României”

Anunțul momentului: când are loc rotativa guvernamentală. „Nu este vorba nici de PSD, nici de PNL. Este vorba de Guvernul României”

by B. R.
0 comment

Nicolae Ciucă a transmis că își va depune mandatul și va respecta acordul pe care l-a avut cu PSD privind rocada guvernamentală, dar că nu este convins că aceasta va avea loc pe 25 mai. 

„Așa cum am primit mandatul de la domnul președinte, la momentul oportun voi depune mandatul și voi proceda pe acordul pe care l-am avut pe rocadă la guvernare”, a mai precizat Nicolae Ciucă.

În acest context, Nicolae Ciucă a spus că responsabilitatea, în aceste funcții temporare, este să se demonstreze că pe politicieni îi preocupă problemele românilor, că aceștia au pe agenda de lucru a guvernului subiecte de interes național.

„La început, când am preluat guvernarea, se spunea <<că o să reziste și guvernul ăsta 3-4 luni de zile>>. Iată, suntem la un an și 3 luni și în continuare ne ținem de angajament și de acest lucru vorbesc și în partid și oriunde am ocazia, pentru că este foarte important. Stabilitatea politică a fost cea care ne-a garantat credibilitatea în fața investitorilor, în fața partenerilor. Este o chestiune de responsabilitate a noastră. Aici nu e vorba de Ciucă, de Marcel Ciolacu, nu este vorba nici despre PSD, nici despre PNL. Este vorba de Guvernul României. Nu putem să ne permitem să ne jucăm cu stabilitatea țării”, a spus Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă PNL îl va vota pe Marcel Ciolacu în funcția de premier, Nicolae Ciucă a spus că „toate deciziile le-am luat în partid. Atunci când am constituit coaliția, am luat decizia în partid. Decizia în partid este să continuăm coaliția și cu Marcel Ciolacu pe scaunul de premier, PNL va vota guvernul din care face parte. Nu este vorba nici de Ciucă, nici de Ciolacu, aici este vorba de ce facem pentru țara noastră”, a adăugat premierul.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?