Prima pagină » Bătrâni ținuți în seră pe caniculă în noul azil al groazei din Voluntari

Bătrâni ținuți în seră pe caniculă în noul azil al groazei din Voluntari

by B. R.
0 comment

Imagini șocante apar dintr-un alt cămin cu probleme grave din Voluntari, județul Ilfov. O parte dintre cei 26 de beneficiari erau ținuți în sere chiar dacă au fost zile cu temperaturi-record în ultima perioadă. Mai mult, centrul funcționa fără licență, iar IPJ Ilfov a deschis un dosar penal.

„La data de 27 iulie, poliţiştii din Ilfov au efectuat verificări la un cămin din Voluntari, unde funcţionează o asociaţie, având ca obiect îngrijirea persoanelor vârstnice. În cadrul verificărilor efectuate, asociaţia nu a putut pune la dispoziţie o licenţă valabilă de funcţionare. În cadrul activităţilor, au fost informaţi reprezentanţi ai Prefecturii Ilfov, precum şi personalul specializat din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ilfov, pentru luarea măsurilor legale din competenţă. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu, context în care au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de exercitarea, fără drept, a unei profesii sau activităţi şi vătămare corporală din culpă”, a anunţat vineri IPJ Ilfov.

Gabriela Firea și Florentin Pandele, primarul din Voluntari, sunt în vacanță în Grecia, după precedentul scandal al azilului în care oamenii erau torturați în aceeași localitate.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?