Prima pagină » Bombă în justiție: Frații Tate scapă de arestul la domiciliu

Bombă în justiție: Frații Tate scapă de arestul la domiciliu

by B. R.
0 comment

O decizie de ultimă oră zguduie justiția din țara noastră. Frații Tate au scăpat de arest la domiciliu și au fost plasați sub control judiciar. Decizia a fost luată în dosarul în care sunt judecați pentru constituire de grup infracțional organizat, viol și trafic de persoane. Tot sub control judiciar sunt și cele două românce acuzate în același dosar.

”Admite contestațiile formulate de inculpații tate Andrew și tate Tristan, Radu luana și Naghel Georgiana. Desființează încheierea și rejudecand: în temeiul art.428 constata legalitatea măsurii arestului la domiciliu pt Tate Andrew și Twte Tristan, Radu Luana și Naghel Georhiana și înlocuiește măsură arestului la domiciliu a inculpaților cu măsură preventiva a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile de la 04.08.2023 pana la 2.10.2023 inclusiv”

Frații Tate și cele românce – Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel – au fost trimiși în judecată pe 20 iunie. Aceștia ar fi constituit un grup infracţional organizat și racolau cazau și exploatau femei pe care le obligau să producă materiale pornografice pentru mai multe site-uri.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?