Prima pagină » BOTOȘANI | O casă din localitatea Rădăuţi Prut a ars complet. Nu există victime

BOTOȘANI | O casă din localitatea Rădăuţi Prut a ars complet. Nu există victime

by Maria I.
0 comment
BOTOȘANI | O casă din localitatea Rădăuţi Prut a ars complet. Nu există victime

O casă din localitatea Rădăuţi Prut din judeţul Botoşani a ars complet, în urma unui incendiu produs în noaptea de marţi spre miercuri, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoșani. Casa era a unui bărbat în vârstă de 60 de ani care a reușit să scape nevătămat.

Din informațiile transmise de ISU, proprietarul se afla în interiorul locuinței, dar a reușit să iasă fără să fie rănit și a sunat la 112.

“Casa unui bărbat, în vârstă de 60 de ani, din localitatea Rădăuţi Prut a luat foc, noaptea trecută, aproape de miezul nopţii, cel mai probabil din cauza jarului căzut din sobă pe materiale combustibile. Când şi-a văzut locuinţa în flăcări, proprietarul a ieşit imediat şi a cerut ajutor, însă flăcările s-au extins rapid”, au precizat oficialii ISU.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii voluntari din comuna Rădăuţi Prut, dar şi un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, însă, când au ajuns la faţa locului, au constatat faptul că ardea întreaga locuinţă.

Pompierii subliniază că nu au fost persoane rănite, însă casa s-a deteriorat în totalitate.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?