Prima pagină » Captură impresionantă de droguri în vama Bechet. Au fost confiscate substanțe interzise în valoare de 3 milioane de euro

Captură impresionantă de droguri în vama Bechet. Au fost confiscate substanțe interzise în valoare de 3 milioane de euro

by A. Ionut
0 comment

Captură record de droguri făcută de poliţiştii de frontieră la vama Bechet, din judeţul Dolj. Este vorba despre peste un milion de comprimate descoperite în mai multe cutii cu medicamente ce se aflau într-un camion încărcat cu seminţe de floarea soarelui.

Comprimatele respective au ca substanţă activă Alprazolam, care se regăseşte pe lista drogurilor de risc, a anunțat Poliția Română de Frontieră. Aceasta este cea mai mare captură de medicamente ce conțin substanță activă din categoria drogurilor de risc, valoarea de piată fiind estimată la peste 3 milioane de euro. 

Conform Poliției de Frontieră, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar în vârstă de 52 de ani, aflat la volanul unui camion. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire, seminţe de floarea soarelui şi cilindri hidraulici şi avea ca destinaţie Suedia.

Polițiștii de frontieră au verificat camionul, iar în compartimentul pentru marfă au fost descoperite, pe lângă marfa transportată, mai multe cutii cu medicamente. În urma controlului amănunțit s-a stabilit că pachetele respective conţineau 79.119 de blistere cu 1.186.785 de comprimate ce aveau ca substanţă activă Alprazolam, substanţă care se găseşte în lista drogurilor de risc. Întreaga cantitate de medicamente a fost trimisă spre expertiză la laboratorul de specialitate, rezultatul fiind pozitiv.

 
 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?