Prima pagină » Șocant: Bărbatul care a murit după ce și-a văzut soția în flăcări a făcut reclamații timp de doi ani că miroase a gaz

Șocant: Bărbatul care a murit după ce și-a văzut soția în flăcări a făcut reclamații timp de doi ani că miroase a gaz

by B. R.
0 comment

Bărbatul care a făcut infarct în timpul exploziilor de la Crevedia trimisese mai multe reclamații în ultimii doi ani. Acesta transmitea autorităților să ia măsuri urgente pentru că în zonă miroase a gaz. A fost ignorat, soția lui a fost cuprinsă de flăcări, iar el a făcut infarct atunci când a văzut scena de groază. Din păcate, și femeia a fost declarată decedată. Avea arsuri pe 99 la sută din suprafața corpului. 

Nu se știe la ce instituții au ajuns reclamațiile bărbatului din Crevedia și nu se știe nici de ce nu au fost luate măsuri. Sigur este că în 2020 ISU Dâmbovița a anulat autorizația de securitate la incendiu pentru stația GPL din Crevedia. Mai mult, firma a fost amendată în mai multe rânduri de pompieri. 

La finalul anului 2002, firma a anunțat că stația din Crevedia și-a oprit activitate. Punctul de lucru a devenit parcare pentru autocisterne și se pare că aici se transfera GPL dintr-o cisternă în alta. Așa se explică și mirosul de gaz reclamat de bărbat. Din primele informații din anchetă, se pare că șoferii ar fi încercat să transfere GPL din cisterne cu o pompă neomologată.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?