Prima pagină » Caraș-Severin | Imagini teribile din ferma groazei: animale înfometate și fără apă

Caraș-Severin | Imagini teribile din ferma groazei: animale înfometate și fără apă

by B. R.
0 comment

Oamenii legii au găsit în jur de 160 de oi, 30 de capre, 3 cai și 10 câini ținuți fără să hrană și apă necesare. Totul se întâmplă la o fermă din comuna Sacu, județul Caraș- Severin. Proprietarul fermei s-a ales cu 3 sancțiuni contravenționale usturătoare.

Oamenii legii spun că au găsit zeci de animale neîngrijite corespunzător: „3 sancțiuni contravenționale în valoare de 34.000 de lei au fost aplicate de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Caraș- Severin, în urma unor verificări la o stână din județ. Aceștia au efectuat un control la o unitate de tip stână din apropierea comunei Sacu, cu privire la respectarea condițiilor de deținere a animalelor. În urma verificărilor s-a constatat că cele aproximativ 160 de ovine, 30 caprine, 3 ecvine și 10 patrupede canine nu beneficiază de suficientă hrană și apă, nu le-a fost acordată asistență medicală obligatorie, iar o parte dintre acestea nu sunt identificate prin microcipare.“

Poliția județului amintește faptul că deținătorii de animale au obligația de a asigura acestora, în funcție de nevoile etologice, specie, rasă, sex, vârstă și categorie de producție, următoarele: un adăpost corespunzător, hrană și apă suficiente, posibilitatea de mișcare suficientă, îngrijire și atenție, asistență medicală.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?