Prima pagină » Cele mai mari percheziţii din istoria Maramureşului, după o fraudă de aproape 500.000 de euro: Cum acţiona reţeaua care profita de pe urma refugiaţilor ucraineni

Cele mai mari percheziţii din istoria Maramureşului, după o fraudă de aproape 500.000 de euro: Cum acţiona reţeaua care profita de pe urma refugiaţilor ucraineni

by A. Ionut
0 comment
Cele mai mari percheziţii din istoria Maramureşului

Cele mai mari percheziţii din istoria Maramureşului! Nenorocirea unora este sursa de îmbogăţire pentru alţii! La Maramureş a fost descoperită o reţea care ar fi obţinut peste 2,6 milioane de lei din bugetul statului, bani plătiţi pentru hrana şi cazarea refugiaţilor ucraineni. Poliţiştii şi procurorii au făcut joi 117 percheziţii în acest dosar. Surse din anchetă spun că banii pe care i-au obţinut ilegal membrii reţelei ar fi putut să acopere cheltuielile pentru 3.000 de refugiaţi de război.

Citeste si: Proiect de lege aflat pe ultima sută de metri: 1 milion de pensionari ar urma să scape de impozit

In cele mai mari percheziţii din istoria Maramureşului, vizaţi de autorităţi sunt funcţionari publici din cadrul Primăriei Pedrova şi alte 102 persoane. Vorbim despre cele mai mari percheziţii care au avut loc până acum în judeţul Maramureş deoarece toate au avut loc în localitatea Pedrova.

Anchetatorii au arătat că aceste persoane au decontat ilegal suma de 2,6 milioane de lei, iar în luna ianuarie au depus înscrisuri şi deconturi pentru 9,7 milioane de lei. Autorităţile nu au emis această sumă şi au blocat-o spre decontare. Anchetatorii spun că vor fi formulate cel puţin 3 mandate de aducere.

Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?