Prima pagină » Consilierul PSD prins la furat în SUA a pledat vinovat. Ce pedeapsă a primit

Consilierul PSD prins la furat în SUA a pledat vinovat. Ce pedeapsă a primit

by B. R.
0 comment

Virgil Negru, consilier local din partea PSD în Eforie, a primit o condamnare în Statele Unite, iar acuzația este fraudă cu carduri bancare. Acesta a fost condamnat de un tribunal din Ventura, California la 240 de zile de închisoare și doi ani de probațiune.  

Virgil Negru a fost arestat după o investigație a americanilor legată de fraudă cu carduri clonate. Șocant este că aceste carduri erau destinate săracilor, iar cu ajutorul lor puteau fi cumpărate doar alimente de bază. Este vorba despre o formă de ajutor social. Asupra consilierului PSD au fost găsite 12 carduri clonate. Alături de el, alți șapte români care făceau parte din rețeaua care fura de la săraci au fost arestați. Doi dintre ei au reușit să dispară după ce au fost puși în libertate contra unei cauțiuni de 50.000 de dolari. Lor le-au fost montate brățări cu dispozitive de urmărire GPS, însă aceștia au reușit să le taie și să fugă.

Virgil Negru a pledat vinovat pentru furt de identitate și falsificare de carduri implicând o fraudă guvernamentală. El a fost condamnat la 240 de zile de închisoare și doi ani de probațiune. Chiar dacă nu a mai apărut la muncă de multe luni, Virgil Negru apare pe pagina online a Consiliui Local Eforie. Liderii PSD spun că Negru a fost exclus din parte în primăvară, după ce au apărut primele informații despre activitatea lui infracțională. Acesta are o datorie de 440.000 de lei în țară după ce una dintre firmele sale a intrat în faliment. 

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?