Prima pagină » CRAIOVA | Dorel iar și-a făcut de cap: a asfaltat strada pe lângă o mașină parcată

CRAIOVA | Dorel iar și-a făcut de cap: a asfaltat strada pe lângă o mașină parcată

by B. R.
0 comment

Asfaltare de pomină la Craiova, pe strada Alexandru Odobescu, din cauza unui șofer care nu și-a făcut apariția să mute mașina. Firma care se ocupă de lucrare în Craiova a asfaltat toată strada, mai puțin spațiul aflat sub autoturismul parcat. 

O mașină rămasă pe strada Alexandru Odobescu, pe care proprietarul nu a mutat-o, a dat bătăi de cap muncitorilor care au asfaltat această arteră. Pentru că proprietarul nu și-a făcut apariția, muncitorii au ales să continue, totuși, lucrările. Bineînțeles, mai puțin în chenarul în care se afla mașina respectivă.

Reprezentanții firmei care se ocupă de asfaltările din Craiova spun că au ales să nu piardă timpul și că imediat cum a apărut șoferul mașinii, situația s-a remediat.

„Şoferul a fost aşteptat destul de mult, am sunat şi la ridicări, dar ei au întârziat din cauza unor probleme. Până la urmă am decis să facem asfaltarea, să nu pierdem timpul. Mai ales că se făcuse destul de târziu şi nu putem să ţinem oamenii până noaptea la muncă. Oricum, situaţia s-a rezolvat destul de repede după aceea, fiindcă a venit şoferul. Apoi s-a asfaltat şi bucata aceea, deci strada este acum complet asfaltată“, au declarat reprezentanții firmei care asfaltează în Craiova.

Isprava nu a rămas fără urme. Chiar și după ce s-a remediat situația, se vede cu ochiul liber că acea bucată de stradă a rămas peticită. Stratul de asfalt turnat pe spațiul unde a fost parcată mașina nu este la același nivel cu restul străzii.

Când cei de la asfaltări întâmpină astfel de probleme, trebuie să apeleze la serviciul de ridicări. Practic, o mașină care încurcă procesul de asfaltare de pe o anumită stradă, este ridicată și mutată într-un alt loc unde nu încurcă lucrarea. Numai că pe strada Alexandru Odobescu, cei de la ridicări nu au ajuns prea repede, iar firma a luat decizia să continue lucrările.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?