Prima pagină » Lucrările la drumul județean 101 au fost reluate. Asfalt, piste de biciclete, apă și canalizare pentru locuitorii din Moara Vlăsiei și Grădiștea

Lucrările la drumul județean 101 au fost reluate. Asfalt, piste de biciclete, apă și canalizare pentru locuitorii din Moara Vlăsiei și Grădiștea

by A. Ionut
0 comment

Drumul județean 101 Balotești-Moara Vlăsiei-Gruiu-Sitaru, care leagă nordul județului de DN1 și de autostrada A3, va fi reabilitat complet pe o porțiune de 24 de kilometri. Lucrările presupun săpături, turnare straturi de mixtură asfaltică, turnare asfalt, realizare piste de bicicliști, creare de spații pentru autobuz și plantarea de arbori pe marginea drumului.

„Lucrările care au fost sistate pe DJ 101 au fost reluate în Moara Vlăsiei și Grădiștea. Asfaltarea este finalizată, acum intervenindu-se pentru realizarea de trotuare, piste de biciclete și accese la drumurile laterale și proprietăți. Toate intervențiile pe drumuri se corelează cu lucrările de apă și canalizare. Este important ca etapele de desfășurare a acestora să fie cele corecte, astfel încat să nu fie nevoie să intervenim peste o lucrare deja încheiată.”, a transmis Ștefan Rădulescu, vicepreședinte Consiliul Județean Ilfov.

În aceste zile, spune vicepreședinte Consiliul Județean Ilfov, sunt prezente echipe în mai multe puncte de lucru, atât pe drumul județean cât și pe străzile care fac legătura cu acesta.

„Am discutat cu constructorul și cu mai mulți cetățeni pentru a găsi o formulă de colaborare care să satisfacă nevoile locuitorilor din aceste localități cu privire la accesul la proprietăți.

Ținem legătura constant cu antreprenorul pentru a ne asigura că sunt respectate termele și standardele de calitate, ținând cont și de sesizările venite din partea oamenilor. “, a mai precizat Ștefan Rădulescu, vicepreședinte Consiliul Județean Ilfov.

Costurile pentru reabilitarea DJ 101 sunt de 78.822.144 lei. 49.533.513 lei sunt nerambursabili, prin Programul Regional pentru Infrastructura de Transport, iar restul sumei provine din fondurile Consiliului Județean Ilfov.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?