Prima pagină » Delirul lui Vladimir Putin în noaptea de Înviere. Liderul de la Kremlin vorbește despre pace și fapte bune

Delirul lui Vladimir Putin în noaptea de Înviere. Liderul de la Kremlin vorbește despre pace și fapte bune

by A. Ionut
0 comment

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis salutări creștinilor ortodocși care sărbătoresc Paștele. Putin și primarul Moscovei, Serghei Sobyanin, au participat la slujba de Paște de la miezul nopții de la Catedrala Hristos Mântuitorul, condusă de Patriarhul Kirill al Moscovei și al întregii Rusii.

“Minunata și mult iubita sărbătoare a Paștelui umple inimile credincioșilor de speranță, inspiră gânduri bune și fapte bune și servește la promovarea idealurilor și valorilor morale înalte în societate.

Cu ocazia acestei sărbători de primăvară, cu un sentiment de profundă satisfacție, aș dori să subliniez eforturile constructive și cu adevărat dezinteresate ale Bisericii Ortodoxe Ruse și ale altor confesiuni creștine, menite să păstreze imensa noastră moștenire istorică și culturală, să rezolve problemele sociale majore, să consolideze instituția familiei, să educe tânăra generație și să armonizeze relațiile interreligioase și interetnice. Biserica a împărtășit întotdeauna bucuriile și greutățile cu oamenii. Iar astăzi, în mijlocul unor provocări serioase, este implicată activ în misiuni de milostenie și în lucrări de caritate, ajutându-i pe oameni să găsească un sprijin spiritual puternic”, a spus Putin.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?