Prima pagină » O tânăra a pus pe jar polițiștii după ce a anunțat că e sechestrată. Unde se afla, de fapt, în timp ce suna insistent la 112

O tânăra a pus pe jar polițiștii după ce a anunțat că e sechestrată. Unde se afla, de fapt, în timp ce suna insistent la 112

by A. Ionut
0 comment

Zeci de polițiști și jandarmi au fost alertați nejustificat de către o tânără, în seara de Înviere, susțin autoritățile, într-un comunicat trimis duminică. Tânăra a apelat 112 și a anunțat că ar fi sechestrată, după care a întrerupt apelul telefonic, fără a oferi date suplimentare.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bacău au început imediat verificările în acest caz.
Au fost mobilizați zeci de polițiști de investigații criminale, ordine publică, rutieră, luptători pentru acțiuni speciale și jandarmi.

În timpul cercetărilor, tânăra revenea cu apeluri în care furniza nume și date personale false, inducând în eroare echipele investigative.

Totodată, aceasta ar fi afirmat că ar fi fost luată cu forța din gara din mun. Roman și transportată pe raza unei comune din județul Neamț, unde ar fi fost ținută într-un imobil, contrar voinței acesteia.

După cercetări, polițiștii au stabilit că tânăra are 25 de ani este din comuna Letea-Veche, iar în ziua sesizării, s-ar fi aflat la locuința concubinului acesteia, de pe raza comunei Traian.

Ulterior, tânăra le-a explicat acestora că nu ar fi dorit ca părinții să cunoască locul unde se afla.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?