Prima pagină » Polițiștii l-au lăsat liber pe drogatul care a ucis doi tineri, cu 2 ore înaintea tragediei. A fost oprit de două ori în trafic de poliție, înaintea tragediei

Polițiștii l-au lăsat liber pe drogatul care a ucis doi tineri, cu 2 ore înaintea tragediei. A fost oprit de două ori în trafic de poliție, înaintea tragediei

by B. R.
0 comment
Răsturnare de situație în cazul accidentului produs în stațiunea 2 Mai de un tânăr șofer care era drogat. Poliția l-ar fi oprit pe tânăr în trafic de două ori, l-ar fi testat chiar și pentru consumul de alcool. Cu toate astea, cu câteva ore mai târziu tânărul drogat a intrat din plin într-un grup de oameni. 

Vlad Pascu, tânărul implicat în accidentul mortal de la 2 Mai în care două persoane și-au pierdut viața în timp ce acesta conducea sub influența substanțelor interzise, a fost oprit de poliție de două ori înainte de tragicul eveniment. Cu toate acestea, de fiecare dată a fost lăsat să meargă mai departe, deoarece autoritățile au efectuat doar testul de alcool. În plus, șeful poliției anunță că tânărul nu prezenta un comportament suspect.

Șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța a confirmat, luni, într-o conferință de presă că tânărul a fost oprit de două ori de polițiști în trafic, fiind dus și la sediul Poliției din Vama Veche după ce în mașina sa au fost descoperite droguri. Șeful IPJ a confirmat că șoferul nu a fost testat pentru droguri deoarece nu avea un comportament care să indice consumul acestora și a susținut că tânărul a consumat substanțe interzise după ce a plecat din sediul poliției.

În prima instanță, Vlad Pascu a fost oprit în jurul orei 00.00, cu aproximativ cinci ore înainte de accident, în cadrul unui control rutier.

Ulterior, în jurul orei 3 dimineața, a fost din nou oprit de poliție, ca urmare a unui apel la 112 care indica faptul că acesta conducea neregulat prin stațiune. Deși ar fi fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ, polițiștii nu au considerat necesar să îi efectueze și testul pentru droguri și l-au lăsat să plece.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?