Prima pagină » Droguri distribute în licee de renume, șapte persoane reținute

Droguri distribute în licee de renume, șapte persoane reținute

by A. Ionut
0 comment

Şapte persoane au fost reţinute şi alte trei puse sub control judiciar în dosarul în care este vizată o grupare care distribuia droguri inclusiv unor elevi din licee din Bucureşti.

”În urma celor 23 de percheziţii domiciliare efectuate ieri, 20 martie, de către poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 300 de grame de cannabis, aproximativ 2 grame de cocaină, 5 grame de ketamină şi 21 de comprimate”, a anunţat Poliţia Română.
De asemenea, au fost ridicate 5 mărunţitoare mecanice, 4 cântare electronice de mare precizie, 8 telefoane mobile cu cartele SIM şi 4.700 de lei, despre care există bănuiala rezonabilă că ar proveni din activităţi de trafic de droguri.
Poliţia a precizat că, anterior, în urma activităţilor desfăşurate în cauză, au fost capturate 10 grame de cocaină şi 300 de grame de cannabis.
”Astfel, persoanele în cauză, în baza mandatelor de aducere, au fost conduse în faţa procurorului de caz din cadrul  D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri, pentru audieri, fiind dispusă măsura reţinerii faţă de 7 persoane bănuite şi măsura controlului judiciar faţă de alte 3 persoane, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, deţinere de droguri de risc şi de mare risc şi trafic de droguri de risc şi mare risc”, a arătat sursa citată.
În acest dosar se fac cercetări şi cu privire la alte 7 persoane.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?