Prima pagină » Echipa de suflet a premierului Nicolae Ciucă: Nu cred că mi-a scăpat un meci mare

Echipa de suflet a premierului Nicolae Ciucă: Nu cred că mi-a scăpat un meci mare

by A. Ionut
0 comment

Nicolae Ciucă a făcut dezvăluiri în premieră despre latura sa mai puțin cunoscută publicului din România. Premierul a vorbit, într-un interviu pentru apsmedia.ro, despre dragostea sa pentru sport și despre respectul pe care îl are pentru sportivii care au dus numele țării noastre peste tot în lume.

„Sportul este o activitate care dă imagine României, dar aș dori să ținem cont că atunci când vorbim despre imagine trebuie să vedem voință, trebuie să vedem angajament, trebuie să vedem trudă împinsă până la momentele cele mai grele, trebuie să vedem spirit de echipă, trebuie să vedem acel spirit combativ, pentru că până la urmă intri într-o competiție și trebuie să faci în așa fel încât să izbutești să fii deasupra celorlalți, să ai succes. Acum, vedeți dvs., toată lumea urează „să ai noroc”. Este bun și norocul, dar norocul este mai ales pentru cei care nu sunt siguri de ei. Succesul este al celor care își pregătesc garanția că vor câștiga. De câțiva ani am început să constatăm că performanțele noastre nu mai sunt la fel, dar anul trecut am avut mai multe momente dintre acestea de bucurie, am avut și posibilitatea să-i primesc aici, la sediul guvernului, atât pe David Popovici, cât și loturile noastre care au participat la marile concursuri internaționale cu rezultate remarcabile.”, a spus Nicolae Ciucă.

Născut în comuna Plenița, județul Dolj, Nicolae Ciucă a fost un mare fan al echipei de fotbal Universitatea Craiova și urmărea meciurile de câte ori avea ocazia.

„La vremea respectivă cred că nu era român care să nu fi urmărit sportul în general, pentru era una dintre rarele bucurii ale noastre. Orice era legat de sport ne atrăgea. Vă aduceți aminte, erau și activitățile acelea de masă, la școală chiar dacă nu era o infrastructură foarte bună totuși se făcea sport. Când aveam „Educație fizică” ne duceam îmbrăcați în trening, participam cu mare plăcere la toate orele de sport. Mi-a plăcut foarte mult handbalul, trebuie să vă spun. După care am crescut cu Universitatea Craiova. Nu cred că mi-a scăpat un meci mare al Craiovei la care să nu fi fost. Singurul la care am lipsit, că n-am putut, s-a desfășurat în timpul orele de program, a fost cel cu Benfica Lisabona, când s-a pierdut calificarea în finală. Mi-a plăcut foarte tare. Craiova la vremea respectivă a fost un spirit, un spirit care s-a menținut chiar și astăzi, când cu toate greutățile pe care le întâmpină.”, povestește premierul, conform apsmedia.ro.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?