Prima pagină » Echipa PSD Tulcea susține candidatura lui Simion Dragos pentru funcția de Primar

Echipa PSD Tulcea susține candidatura lui Simion Dragos pentru funcția de Primar

by A Ioana
0 comment
Tulcea

Astăzi, pe străzile orașului Tulcea, atmosfera a fost plină de optimism și speranță. Oamenii au zâmbit mai mult decât de obicei și au împărtășit povești și impresii, într-o zi care a adus un aer de sărbătoare, marcat de mirosul îmbietor al florilor de tei și castani.

Echipa consilierilor locali PSD Tulcea și-a exprimat sprijinul deplin pentru candidatura lui Simion Dragos la funcția de primar al municipiului Tulcea. „Tulcea are nevoie de energie și dedicare. Sprijinim cu toată încrederea candidatura ta pentru funcția de primar. Este timpul pentru schimbare și progres!”, a declarat echipa, subliniind necesitatea unei noi direcții pentru oraș.

Citeste si despre

BREAKING / Polonia și Grecia solicită Uniunii Europene crearea unui scut antiaerian

Simion Dragos, alături de echipa sa formată din Anca Suhov, Tiu Dorin Gabriel, Andaluzia Luca, Georgiana Voicu, Trofim Daniel George, Liboși Alexandru Iulian, Ion Emil Tărcatu, Carmen Nechifor, Marin Cezar George, Lavinia Vizauer, Aurel Gheorghiu și Andaluzia Luca, promite să aducă o schimbare pozitivă în Tulcea, angajându-se să lucreze neobosit pentru binele comunității.

Această susținere vine din partea Organizației Municipale PSD Tulcea, care este hotărâtă să contribuie la transformarea și dezvoltarea orașului.

(Comandat de PSD Tulcea – CMF 21240002)

Ne gasiti si pe Facebook

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?