Prima pagină » Horia Teodorescu promite investiții majore și colaborare pentru dezvoltarea orașului Tulcea

Horia Teodorescu promite investiții majore și colaborare pentru dezvoltarea orașului Tulcea

by A Ioana
0 comment
Horia Teodorescu

Ieri, într-o conferință de presă, candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Tulcea și-au prezentat principalele obiective incluse în programul de guvernare locală pentru următorii patru ani. Evenimentul a avut loc sub conducerea președintelui organizației județene PSD Tulcea, Horia Teodorescu, care candidează pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean.

Teodorescu și-a reafirmat sprijinul pentru candidatul PSD la funcția de primar al municipiului, Dragoș Simion. În timpul conferinței, Teodorescu a subliniat că echipa sa este mai unită și mai determinată ca niciodată să câștige alegerile din 9 mai.

Teodorescu: „Dragoș are determinare, voință și știință”

Horia Teodorescu a declarat că Dragoș Simion este persoana potrivită pentru funcția de primar al municipiului și că orașul Tulcea are nevoie de o schimbare în administrația locală. „Dragoș, așa cum îl știu eu, are determinare, are voință și are știință. Tulcea cred că merită un alt mod de abordare și un alt fel de a face lucrurile”, a afirmat Teodorescu.

Colaborare între CJ și Primăria Tulcea

Teodorescu a subliniat importanța unei atmosfere de colaborare între Primăria și Consiliul Județean Tulcea. „Eu cred că, prin expertiza pe care o am, putem face pentru municipiul Tulcea mult mai multe lucruri decât s-au făcut până acum. Dar atunci când atmosfera este ca într-o familie unde soțul nu se înțelege cu soția, nici lucrurile nu merg așa cum trebuie”, a precizat el.

Investiții de anvergură

Președintele CJ Tulcea a evidențiat că, în ultimii ani, Consiliul Județean a realizat majoritatea investițiilor mari din municipiu, inclusiv lucrări de infrastructură, renovarea Spitalului Județean, construcția Sălii Sporturilor și modernizarea altor instituții importante. El a promis că modernizarea Spitalului Județean va continua și că se vor construi noi blocuri ANL pentru a atrage medicii să rămână la Tulcea.

Prioritatea zero: Drumul expres Tulcea-Constanța

Teodorescu a menționat că prioritatea sa principală pentru viitorul mandat este realizarea drumului expres Tulcea-Constanța, considerat esențial pentru mobilitatea și dezvoltarea județului.

Dragoș Simion: „Baza bugetului este mediul privat”

Dragoș Simion, candidatul PSD la Primăria Tulcea, a prezentat programul său de guvernare locală, care se concentrează pe sprijinirea mediului privat și nevoile cetățenilor. El a promis facilități pentru antreprenorii tulceni și a subliniat importanța colaborării cu mediul privat.

Scăderi la taxele de parcare și noi parcări în cartiere

Simion a anunțat că, dacă va fi ales primar, va reduce semnificativ taxele pentru parcările publice și de reședință și va construi noi parcări în cartiere. „Vom reduce tarifele pentru parcările publice cu plată cu 50% și tarifele pentru parcările de reședință într-un mod consistent”, a declarat el.

Citeste si despre

BREAKING / Polonia și Grecia solicită Uniunii Europene crearea unui scut antiaerian

Sprijin pentru tineri, copii și seniori

Candidatul PSD a promis reducerea taxei de habitat, sprijin financiar pentru tinerele familii și gratuitate la transportul public pentru copii și seniori. De asemenea, el a menționat că va acorda locuri de casă tinerilor care doresc să-și întemeieze o familie în Tulcea.

Transformarea municipiului Tulcea în destinație turistică

Simion intenționează să transforme municipiul Tulcea într-o destinație turistică prin crearea de noi puncte de atracție, cum ar fi un parc de aventură la Bididia și renovarea Grădinii de Vară Dacia. El a subliniat importanța revitalizării orașului și a găsirii de soluții pentru a oferi o viață socială activă pentru locuitorii Tulcei.

Concluzie

Tandemul Horia Teodorescu – Dragoș Simion este determinat să aducă schimbări semnificative în administrația locală din Tulcea. Cu un program ambițios de guvernare, aceștia speră să câștige încrederea cetățenilor și să îmbunătățească calitatea vieții în municipiu și județ.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Tulcea. Cod mandatar financiar 21240002

Ne gasiti si pe Facebook

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?