Prima pagină » Echipa PSD Tulcea vizitează Vărărie Baltă și promite schimbare

Echipa PSD Tulcea vizitează Vărărie Baltă și promite schimbare

by A Ioana
0 comment
Echipa

Echipa de campanie a PSD, formată din Andaluzia Luca, Simion Dragos, Tiu Dorin Gabriel, Anca Suhov, Alexandru Iulian Ion, George Liboși și Trofim Daniel, a vizitat zona Vărărie Baltă, un loc marcat de contraste între potențial și neglijență. În timpul vizitei, echipa a observat cum o panglică de asfalt ajunge până în zonă, dar se oprește brusc, fără a servi cu adevărat locuitorilor. Locul de joacă este flancat de ciulini, iar oamenii, obosiți după o zi de muncă, se ascund după garduri în timp ce praful se ridică din urma mașinilor ce trec în grabă.

Citeste si

Gabriela Firea trage un semnal de alarmă privind starea parcurilor Bucureștene

Locuri în care poți alege să vezi probleme sau poți vedea oportunități. Locuri uitate de lume, dar binecuvântate de Dumnezeu. Merită mai mult? Vremea nepăsării cinice a trecut. E timpul pentru Tulcea!”, a declarat Simion Dragos, subliniind necesitatea unei schimbări reale pentru comunitatea din Vărărie Baltă.

Această vizită face parte din campania PSD de a aduce în atenția publicului și a autorităților problemele reale cu care se confruntă locuitorii din zonele mai puțin favorizate ale județului Tulcea. Echipa de campanie a promis să lucreze neobosit pentru a transforma aceste locuri uitate în zone prospere și bine întreținute, reflectând angajamentul lor de a aduce schimbarea necesară.

(Comandat de PSD Tulcea – CMF 212400020)

Ne gasiti si pe Facebook

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?