Prima pagină » Încă un accident feroviar la Roșiori: un utilaj s-a răsturnat pe calea ferată. O persoană, la spital

Încă un accident feroviar la Roșiori: un utilaj s-a răsturnat pe calea ferată. O persoană, la spital

by B. R.
0 comment
Un utilaj feroviar s-a răsturnat, marţi, pe calea ferată, în judeţul Teleorman, o victimă fiind inconştientă. Din primele informații, ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, în stop cardio-respirator. 

CFR a transmis, marţi, că utilajul feroviar implicat în incidentul din judeţul Teleorman s-a răsturnat, iar în momentul accidentului în interior se aflau două persoane.

„Utilaj feroviar răsturnat la ieşire din Roşiorii de Vede! Este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa pe relaţia Roşiori Nord – Atârnaţi, pentru lucrări feroviare programate în staţia Atârnaţi”, a transmis, marţi, CFR.

Din primele informaţii transmise de dispeceratul feroviar al SRCF Craiova, utilajul s-a răsurnat la ieşire din Roşiorii de Vede. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii SMURD pentru acordarea primului ajutor.

„Traficul feroviar de călători se va desfăşura pe un fir de circulaţie, până la finalizarea intervenţiilor din zona accidentului”, a mai transmis compania. Potrivit acesteia, două persoane se aflau în utilaj în momentul accidentului, respectiv mecanicul şi ajutorul de mecanic.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?