Prima pagină » PNL Ialomița cere demisia directorului spitalului din Urziceni: “Doamna Ianuș nu mai e membru PNL, primarul a fost suspendat”

PNL Ialomița cere demisia directorului spitalului din Urziceni: “Doamna Ianuș nu mai e membru PNL, primarul a fost suspendat”

by B. R.
0 comment

Filiala Ialomița a Partidului Național Liberal ia atitudine după scandalul uriaș izbucnit la spitalul Urziceni. Liberalii din județ au transmis printr-un comunicat pe pagina de Facebook că managementul spitalulului și al primăriei nu este corect și că atât edilul cât și directorul unității sanitare nu mai sunt membri PNL. Mai mult, PNL Ialomița le cere celor doi foști colegi să demisioneze. 

“Cele întâmplate ieri la spitalul din Urziceni stau, categoric, sub semnul inadmisibilului. PNL Ialomița dezaprobă cu fermitate și se delimitează de astfel de comportamente degradante și de neconceput atunci când vorbim de dreptul la servicii medicale de urgență în sistemul de stat. Managementul și modul de acțiune în acest caz, atât din partea Primăriei Urziceni, cât și a conducerii spitalului, au fost profund incorecte. Primăria ar fi trebuit să monitorizeze cu atenție managementul Spitalului Urziceni şi să ia măsuri în consecință”, a transmis PNL Ialomița. 

Liberalii din Ialomița transmit că primarul din Urziceni a fost suspendat din funcția de președinte PNL Urziceni de mai bine de un an. Mai mult, Daniela Elena Ianuș, directorul spitalului nu mai este membru PNL.

“În ceea ce privește conducerea spitalului, cerem public demisia doamnei director Ianuș din toate funcțiile deținute, pentru modul defectuos în care a gestionat activitatea unității. De asemenea, menționăm ca doamna Ianuş şi-a pierdut calitatea de membru al PNL Ialomița.Facem un apel pentru o anchetă serioasă și aplicarea măsurilor care se impun. Avem obligația de a garanta acces liber la serviciile de sănătate din sistemul public la nivelul tuturor comunităților și tuturor cetățenilor, indiferent de etnie, probleme de săntătate, vârstă sau sex”, au transmis liberalii din Ialomița.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?