Prima pagină » Iubita lui Vlad Pascu, implicată într-o bătaie cruntă cu o colegă. A fost nevoie de intervenția SMURD și a poliției

Iubita lui Vlad Pascu, implicată într-o bătaie cruntă cu o colegă. A fost nevoie de intervenția SMURD și a poliției

by B. R.
0 comment

Cazul Vlad Pascu revine în atenția opiniei publice, de data aceasta prin iubita șoferului drogat. Aceasta s-a luat la bătaie cu o colegă, în curtea liceului, iar incidentul a degenerat așa de mult încât martorii au fost nevoiți să cheme ambulanța pentru îngrijiri medicale. De asemenea, poliția s-a deplasat la locul incidentului.

Curtea Colegiului Economic Virgil Madgearu din centrul Bucurestiului a fost scena unei bătăi violente între două fete. Una dintre fetele implicată în conflict era iubita șoferului arestat pentru accidentul din 2 Mai, respectiv Rebeca Lazarescu.

Conform martorilor, conflictul a început din cauza unor discuții contradictorii, dar situația a degenerat rapid într-o confruntare violentă, care a necesitat intervenția colegilor pentru a le despărți.

Dupa ce au fost despartite, Rebeca Lazarescu a avut nevoie de ingrijiri medicale iar un echipaj SMURD, alaturi de unul de politie s-au deplasat la fata locului.

În urma incidentului, poliția a deschis dosar penal. 

Conform surselor Realitatea PLUS, cele doua fete au formulat plangere pentru lovire sau alte violente, acestea agresându-se se reciproc.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?