Prima pagină » VIDEO | Imagini teribile cu accidentul violent produs de un șofer de BMW în centrul Sibiului. O tânără de 30 de ani a murit pe loc

VIDEO | Imagini teribile cu accidentul violent produs de un șofer de BMW în centrul Sibiului. O tânără de 30 de ani a murit pe loc

by B. R.
0 comment

O tânără în vârstă de 33 de ani a murit într-un cumplit accident produs la Sibiu, implicați fiind doi bolizi care se pare că participau la o cursă ilegală. 

Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere montată pe unul dintre cele două autobuze în care autoturismul s-a izbit cu peste 100 de km/h.

Geanina, o tânără în vârstă de numai 30 de ani, a murit pe loc în urma accidentului.

În imagini se poate observa cum șoferul BMW-ului circula cu o viteză excesivă, iar în zona sensului giratoriu de lângă Cimitirul Municipal a pierdut controlul maşinii, iar aceasta a sărit peste sensul giratoriu şi s-a izbit violent de două autobuze parcate.

Șoferul BMW-ului pare că ar fi participat la o întrecere cu o altă mașină, lucru confirmat şi de alţi oameni care au comentat la clipul video postat pe Facebook: „Din ce se vede, pare că făceau întrecere cu maşinile”, a scris un internaut.

De altfel, imediat după impact, tineri aflaţi în cealaltă maşină, cu care şoferul BMW-ului s-ar fi întrecut, au coborât în fugă şi au mers să îi ajute pe tinerii aflaţi în maşina distrusă. În clipul video se pot auzi în timp ce o strigă chiar pe tânăra care şi-a pierdut viaţa. 

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari spre centrul municipiului, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri.

Din păcate, în urma impactului, a rezultat decesul uneia dintre cele două pasagere, o tânără în vârstă de 30 de ani, dar și rănirea conducătorului auto și a celeilalte tinere aflate în autoturism, în vârstă de 25 de ani, toți cei trei fiind sibieni”, au anunţat poliţiştii din Sibiu.

Ultima postare a tinerei care a murit în accidentul din Sibiu a fost: „Doamne, fă-mă să înțeleg că planurile tale sunt mai bune ca ale mele”.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?