Prima pagină » Fiul lui Alexandru Arșinel, mesaj plin de durere la un an de la moartea marelui actor iubit de români

Fiul lui Alexandru Arșinel, mesaj plin de durere la un an de la moartea marelui actor iubit de români

by B. R.
0 comment
Fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel face acuzații grave la un an de la moartea actorului. Acesta a dezvăluit că nu a primit niciun semn că s-ar putea face vreun festival în memoria tatălui său. Deși a făcut mii de oameni să zâmbească de-a lungul vieții, după moartea sa, totul pare că s-a schimbat, iar celebrul actor a fost uitat de lumea cinematografiei, este de părere fiul lui Alexandru Arșinel. 

Cristian Arșinel a precizat, însă, că tatăl lui nu i-a spus niciodată ceva despre un astfel de eveniment și nici nu și-a dorit să se organizeze astfel de lucruri după moartea sa. Bărbatul în vârstă de 50 de ani a mărturisit, de altfel, că, de la moartea tatălui său, a fost contactat o singură dată pentru a-și da acordul ca numele tatălui său să fie folosit în cadrul unui festival..

Actorul rămâne în memoria publicului mai ales pentru spectacolele de revistă jucate alături de o altă personalitate a teatrului românesc – Stela Popescu.

Alexandru Arșinel și Stela Popescu au format poate cel mai longeviv cuplu umoristic din România. În anul 1978 a luat naştere unul dintre cele mai de succes cupluri ale țării. Alexandru Arşinel a început a început să joace alături de Stela Popescu, în spectacolele Teatrului “Tănase” de la Grădina Boema, pe savuroasele texte ale lui Mihai Maximilian (al doilea soţ al Stelei Popescu). Timp de opt ani Stela Popescu a jucat alături de Ştefan Bănică, apoi actrița a trebuit să-l aleagă pe Alexandru Arşinel. 

Alexandru Arșinel a fost devastat de pierderea Stelei Popescu, actrița s-a stins din viață în 2017. După aflarea veștii, actorul a mers la ea acasă plângând. Marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață pe 29 septembrie, după ce a fost internat mai mult timp în spital.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?