Prima pagină » Sindicatul polițiștilor, acuzații grave: “Pompierii parcă erau echipați cu hârtie igienică”

Sindicatul polițiștilor, acuzații grave: “Pompierii parcă erau echipați cu hârtie igienică”

by B. R.
0 comment

După seria de explozii uriașe ale cisternelor GPL din Crevedia au apărut acuzații grave legate de echipamentul pompierilor care au intervenit. În spațiul online au apărut imagini cu căști topite. Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual se întreabă cum o cască ingnifugă poate să se topească. 

„Așa arată casca unui pompier-erou de la Crevedia, județul Dâmbovița. 26.08.2023. Poate ne explică și nouă cineva cu ce firme s-au încheiat contractele pentru echipamentul pompierilor și al polițiștilor??? Să lucrezi cu un asemenea echipament și să fii și eficient înseamnă că omul care îl poartă este într-adevăr special și pregătit. Cum să ți se topească cască de protecție și echimpamentul de protecție pe care îl porți??? Cască și echipamentul conform fișei de echipare, ar trebui să fie megaignifuge, că d-aia îi zice de protecție, trebuie să te protejeze!!!!???? Cum te protejează, când tu iei foc la prima flacără??? Cum vei purta acel echipament la -30 grade Celsius și la plus 40 grade Celsius?
Săracii pompieri, parcă erau echipați în hârtie igienică, așa curgeau fâșiile de pe ei, cu tot cu piele… și își făceau datoria, cu gândul că nu se vor mai întoarce la familiile care îi alteaptp. Parcă nu Corupția e aia care UCIDE??? Oare cine ucide???
Și din nou, aceleași declarații, vom face, vom drege, o încropeală care îți dă fiori. 8 ani au trecut de la Colectiv…”, scrie în mesajul mesajul transmis de Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual.

Raed Arafat secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne a declarat că, din informaţiile sale, niciun pompier care a purtat cască nu are leziuni la nivelul capului.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?