Prima pagină » Lucian Bode, strategii de ULTIMĂ ORĂ pentru dezvoltare la întâlnirea cu liderii din Vrancea: nu am ratat nicio criză, PNL a guvernat România. Am arătat că putem construi

Lucian Bode, strategii de ULTIMĂ ORĂ pentru dezvoltare la întâlnirea cu liderii din Vrancea: nu am ratat nicio criză, PNL a guvernat România. Am arătat că putem construi

ULTIMĂ ORĂ! Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a mers la Focșani însoțit de premierul Nicolae Ciucă și mai mulți oficiali, printre care Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene și Mircea Abrudean, șeful Cancelariei Premierului.

by B. R.
0 comment

Am reușit să stabilizăm țara, într-un context politic și social dificil, am arătat că putem construi și am guvernat România marcată de crize fără precedent și vom face totul în favoarea țării – este mesajul de forță transmis de Lucian Bode, în cadrul întâlnirii cu președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, cu primarii din județ și cu aleșii locali și județeni, dar și cu oamenii de afaceri din Vrancea.   

Discuțiile s-au axat pe proiectele pe care conducerea județului Vrancea le are în desfășurare, dar și pentru proiectele de investiții viitoare.

Ministrul Afacerilor Interne a punctat proiectul major din zonă, și anume autostrada Moldovei la care s-au început lucrările în timpul guvernării PNL, după 30 de ani de promisiuni. De câteva zile a început asfaltarea, iar lucrările sunt realizate de un constructor român cu bani europeni. Armata de muncitori și utilajele sunt active zi și noapte.

Lucian Bode a punctat și faptul că rolul PNL după rotativă va rămâne același și că aceasta nu va fi în defavoarea partidului, ci în favoarea României. PNL își respectă angajamentele și promisiunile, așa cum a făcut și în timpul guvernării, perioadă marcată de crize succesive la nivel național și mondial, asigurând stabilitate țării și cetățenilor.

În plus, ministrul Afacerilor Interne a reiterat importanța investițiilor în județ, care rămân o prioritate. Un buget de 380 de milioane de lei a fost structurat astfel încât să răspundă nevoilor de investiții, deci dezvoltare.

Lucian Bode participă, la Focșani, alături de premierul Nicolae Ciucă participă, la manifestările dedicate împlinirii a 140 de ani de la înființarea Brigăzii 282 Blindate „Unirea Principatelor”.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?