Prima pagină » USR sare în brațele lui Nicușor Dan: E favorit! Candidatura Gabrielei Firea ar fi o sfidare

USR sare în brațele lui Nicușor Dan: E favorit! Candidatura Gabrielei Firea ar fi o sfidare

by B. R.
0 comment

Președintele USR, Cătălin Drulă, a declarat că Nicușor Dan este favorit în cursa pentru un nou mandat de primar, iar candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei ar fi o sfidare la adresa alegătorilor. 

”Mi s-ar părea o sfidare grozavă din partea PSD-ului sau din partea cui o candida. Mi s-ar părea o sfidare, eu cred că bucureştenii vor respinge o astfel de candidatură”, a spus Drulă la Prima News, când a fost întrebat dacă Gabriela Firea și-a încheiat cariera politică. 

Drulă a evitat să spună direct dacă îl va susține pe Nicușor Dan, însă l-a declarat favorit în cursa pentru Primăria București. ”Primarul în funcţie în general este favorit. Am spus-o de nenumărate ori că susţinem o soluţie în continuare de dreapta, pentru Bucureşti. Care să aibă această grijă faţă de banul public, să ducă proiecte la îndeplinire. Avem un parteneriat cu Nicuşor Dan, îl susţinem în prezent, nu am intrat încă în campanie electorală, pentru alegeri, o să luăm decizia în partid”, a mai declarat Cătălin Drulă.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?