Prima pagină » Tânăra care și-a ucis prietena în Mangalia a fost reținută. Filmul crimei, ce au descoperit anchetatorii

Tânăra care și-a ucis prietena în Mangalia a fost reținută. Filmul crimei, ce au descoperit anchetatorii

by A. Ionut
0 comment

Suspecta în cazul tinerei din Vaslui ucise și abandonate într-un parc din Mangalia a fost reținută. Este cea mai bună prietenă a victimei și a ajuns aseară la audieri, în fața anchetatorilor.

După ce și-ar fi ucis cea mai bună prietenă, atacatoarea ar fi băgat-o într-un geamantan și ar fi dus-o în parc cu un taxi. Tânăra este prietena din copilărie a victimei de doar 18 ani. 

Cele două au mers, la începutul verii, pe litoral, pentru a munci. Erau cameriste la un hotel, unde erau și cazate.  

Potrivit atacatoarei, tot în vârstă de 18 ani, cearta ar fi pornit de la faptul că victima avea probleme cu iubitul și mereu o punea să mintă pentru ea. Acesta ar fi fost motivul care a scos-o din sărite. 

Anchetatorii au reușit să o prindă pe suspectă după ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere din Mangalia. I-au refăcut traseul. Așa au ajuns la concluzia că și-a ucis prietena, în camera de hotel. Înainte, ar fi bătut-o până a desfigurat-o. Apoi, ar fi atacat-o cu un cuțit. 

”Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând ulterior decesul. Cercetările sunt continuate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea stabilirii situației de fapt”, a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța., conform antena3.ro. 

După crimă, atacatoarea a pus trupul neînsuflețit al prietenei ei într-un troler. A chemat un taxi chiar în fața hotelului. Taximetristul a ajutat-o să urce valiza în portbagaj, fără să știe ce se află înăuntru. Camerele de supraveghere au înregistrat-o pe suspectă în timp ce căra geamantanul prin parc, precum și momentul în care a abandonat trupul neînsuflețit sub o bancă. Acolo l-a găsit un bărbat care mergea la pescuit. 

Apoi, fata s-a întors în camera de hotel. A șters toate urmele și a scăpat de arma crimei. După doar câteva ore, s-a dus la serviciu ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Chiar de acolo au săltat-o anchetatorii. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?