Prima pagină » Maşinile vor fi interzise în satul unde Regele Charles al III-lea deține mai multe proprietăți

Maşinile vor fi interzise în satul unde Regele Charles al III-lea deține mai multe proprietăți

by B. R.
0 comment

Maşinile vor fi interzise de luni, 15 mai, pe uliţele satului săsesc, aflat în patrimoniul UNESCO și unde Regele Charles al III-lea deține mai multe proprietăți. 

Autoritățile au anunțat că turiștii nu vor mai avea acces cu mașinile în satul Viscri, o destinație turistică populară din România, după eliberarea ultimului aviz de către Ministerul Culturii. 

Din 15 mai cine vrea să viziteze satul Viscri nu mai poate intra cu mașina pe ulițele localității. Autoritățile au luat decizia ca toate automobilele să rămână la intrarea în sat, unde a fost amenajată o parcare. 

Numărul mare de mașini sufocă strada principală și strică farmecul locului. Fațadele colorate ale caselor săsești nu se mai vedeau din cauza mașinilor parcate. Praful se ridica din cauza autocarelor, iar în urma lor o plimbare pe uliță își pierde din frumusețe.

Pentru a facilita vizitarea satului, a fost amenajată o parcare la intrarea în Viscri. De acolo, turiștii vor putea explora satul pe jos sau vor putea opta pentru o căruță trasă. Această inițiativă are scopul de a proteja și păstra satul Viscri în condiții bune.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?