Prima pagină » Nicolae Ciucă, întâlnire cu liderii din Vrancea: România are nevoie de o guvernare stabilă și de investiții. PNL a servit cetățenii, nu suntem ospătarii PSD

Nicolae Ciucă, întâlnire cu liderii din Vrancea: România are nevoie de o guvernare stabilă și de investiții. PNL a servit cetățenii, nu suntem ospătarii PSD

by A. Ionut
0 comment

Întâlnire importantă în județul Vrancea. Premierul Nicolae Ciucă, Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, și Mircea Abrudean, șeful Cancelariei Premierului, au pus la punct strategii de ultimă oră cu reprezentanții filialei PNL din județ.

În cadrul întâlnirii, Nicolae Ciucă a punctat și importanța stabilității la nivel național. În acest sens, PNL va respecta angajamentele făcute și va pune în aplicare rotativa de la guvernare, pentru că această abordare este calea cea mai scurtă către stabilitate.

Premierul a reamintit că rolul PNL după rotativă va rămâne același, de garant al stabilității guvernamentale și de motor al măsurilor care generează o extensie a clasei de mijloc, a oamenilor cu o calitate a vieții decentă.

În ultimul an, România a avut realizări importante, chiar dacă ele au fost puse de multe ori într-o lumină nefavorabilă. Țara noastră, spune premierul, a atras investiții străine si fonduri europene ca în nicio altă perioadă, iar scopul PNL rămâne acela de a asigura în continuare stabilitatea țării. Premierul a subliniat și faptul că liberalii au servit mereu cetățenii și sunt pilonul de bază al coaliției de guvernare, în niciun caz „ospătarii PSD’’.

Ca strategie de partid, premierul le-a cerut liderilor să se axeze pe dezvoltare și atragere de fonduri pentru investiții, nu pe campanie electorală. Este nevoie de fonduri pentru spitale, pentru infrastructură, digitalizare și pentru sistemul energetic. Nicolae Ciucă a mai precizat că PSD rămâne principalul competitor, dar insistă pentru o colaborare eficientă în interesul românilor. Îngrijorare există în ceea ce privește avântul AUR în sondaje. Partidul lui George Simion poate deveni un element de politică dusă în laterala extremelor, a spus premierul.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?