Prima pagină » Ionuț Stroe, atac dur la foşti şi actuali parlamentari USR: În timp ce părinţii îşi doresc mai multă siguranţă pentru copiii lor, încă sunt depuse proiecte de lege pentru dezincriminarea deţinerii de droguri în vederea consumului

Ionuț Stroe, atac dur la foşti şi actuali parlamentari USR: În timp ce părinţii îşi doresc mai multă siguranţă pentru copiii lor, încă sunt depuse proiecte de lege pentru dezincriminarea deţinerii de droguri în vederea consumului

by B. R.
0 comment

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, transmiste un mesaj tranșant către parlamentarii USR care depun proiecte de lege pentru dezincriminarea deținerii de droguri în vederea consumului. Totul, în timp ce părinţii îşi doresc mai multă siguranţă pentru copiii lor. Stroe arată că prin acest proiect deschid o autostradă către traficul şi consumul de droguri, iar dacă ar fi adoptat, ei ar deveni autorii morali ai viitoarelor tragedii de tipul 2 mai. „Colegii mei, senatorii PNL, s-au luptat pentru respingerea acestui proiect de lege şi la fel vom face şi în Camera Deputaţilor”, mai spune deputatul PNL.

„Drogurile distrug vieţi şi familii în România. Am văzut-o cu toţii în ultimele săptămâni, iar tragediile precum cea de la 2 Mai au arătat nevoia de acţiune imediată. Ministrul de interne, Cătălin Predoiu, a anunţat măsuri urgente, o reformă amplă a sistemului, dar şi un plan pentru siguranţa elevilor în şcoli. Acţiunile din ultimele zile – prin care se fac percheziţii şi sunt capturate cantităţi semnificative de droguri – sunt doar primii paşi. Nu poţi lupta cu drogurile cu jumătăţi de măsură. Nu poţi să faci concesii – aşa cum îşi doresc unii prin Parlament”, a scris purtătorul de cuvânt al PNL într-o postare pe Facebook. 
 
Ionuţ Stroe arată că, ”din păcate, în timp ce părinţii îşi doresc mai multă siguranţă pentru copiii lor, încă sunt depuse proiecte de lege pentru dezincriminarea deţinerii de droguri în vederea consumului, chiar în limita a trei grame”.
 
„Aşa ceva este intolerabil şi reprezintă doar o gură de oxigen dată traficanţilor, care folosesc astfel de breşe pentru a acţiona „la vedere”, fără a mai fi condamnaţi. E verificat în alte state deja. Cine sunt autorii legii? Foşti şi actuali parlamentari ai USR, bineînţeles. Prin acest proiect deschid o autostradă către traficul şi consumul de droguri. Iar dacă ar fi adoptat, nu trebuie să ne ascundem să o spunem, ei ar deveni autorii morali ai viitoarelor tragedii de tipul 2 mai”, spune liberalul. 
 
„Colegii mei, senatorii PNL, s-au luptat pentru respingerea acestui proiect de lege şi la fel vom face şi în Camera Deputaţilor! Respingerea proiectului nu e o doar o decizie politică, e un act de responsabilitate socială. Faţă de familiile din România, faţă de sănătatea şi viitorul copiilor”, mai scrie Stroe. 
 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?